Diner

Voorgerechten

Rund – kort geroosterd – Vietnamese vinaigrette – kruidensla  15.00
Tonijn – ceviche – Mangogel – avocado – Tijgermelk  15.50
Schelvis – Tartaar – Keffir – kruiden olie – Little Gem  14.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel  14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50

Hoofdgerechten

Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Heilbot – Coquille – Schaaldierenjus 28.50
Kabeljauwfilet – Hollandse Garnalen – Miso Beurre Blanc 26.50
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai 25.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & knoflook  26.50
Kalfs Rib eye – van de BBQ – Chimichurri

Desserts

Selectie binnen en buitenlandse kazen 13.00
Appel | Peer | Amandel crumble | witte chocolade 10.00
Creme Brulee – Vanille ijs  10.00
Espresso Martini 11.00