Diner

Voorgerechten

Steak tartaar van Tomaat – Gerookte Burata – Creme van tomaat     11.50 

Rose gebraden Kalfsmuis – peperoni – avocado   12.50

a la minute Zalm – a la minute gemarineerd – Citrus – Wakame  12.50

Coquille – zacht gegaarde Kalfswang – Doperwt – Gamba           14.00

Ceviche van Zeebaars – Hollandse Garnaal – Mais – Avocado       12.50

Hoofdgerechten

Huisgemaakte Falafel – Couscous – Humus – Yoghurt       17.50

Bouillabaise – Noordzeevis – Gamba – Coquille       23.50

Gekookte Zeeuwse Mosselen – Friet – Salade & sauzen   20.50

op de huid gebakken Zeebaars  – schuim van groene curry  22.50

Diamanthaas – BBQ – Soja & sjalot jus   22.50

Kalfsentrecote van de BBQ – Chimichurri & Jus    23.50

Desserts

Kazen – van Ticht – mango chutney – kletzenbrood  11.50

Dame Blanche – Pure chocolade – Zeezout    8.50

Panna Cotta met Sereh – Roodfruit – Yoghurt – Frambozen sorbet  9.50

    Extra info evt