Diner

Voorgerechten

Steak Tartaar van Rund – Piccalillygel – Pickles – Truffel 14.50

Zalm – geroosterd – avocado – Ponzu  14.50

Ceviche van Zeebaars – Mango – Leche de Tigre – Paprika  14.50 

Tartaar van Tomaat – Gerookte Burrata – Gel van Tomaat  14.50

Romige Bisque; soep van & met Hollandse Garnalen   11.00

Wisselende soep met de smaak van het seizoen         8.00

Hoofdgerechten

Huisgemaakte Falafel – Quinoa – Tahini mayonaise    19.50

Bouillabaisse – Noordzeevis – Gamba      25.00

Op de huid gebakken Kabeljauwfilet – Gamba – Beurre Blanc Zwart Knoflook     24.50

Op de huid gebakken Zeebaars  – Tom Kah Kai    24.50

Diamanthaas – BBQ –  kalfsjus met groene peper    24.50

Kalfs Entrecote – BBQ – Chimichurri – Tomaat & Paprika    29.50

 

Desserts

Selectie Nederlandse kazen – chutney – kletzenbrood  12.50

Malabi – Pistache – Framboos    9.50

Creme Brûlée Tonkaboon – vanille ijs   9.50

Espresso Martini cocktail van espresso, kahlua & wodka    8.50