Diner

Voorgerechten

Steak tartaar van Tomaat – Gerookte Burata – Creme van tomaat     11.50 

Humus – Zuurdesem

Tataki van Rund – Mango – Vietnamese salade – Nuoc Nam 12.50

Taradito van Zalm – a la minute gemarineerd – Citrus – Wakame  12.50

Coquille – zacht gegaarde Kalfswang – Doperwt – Gamba           14.00

Ceviche van Zeebaars – Hollandse Garnaal – Mais – Avocado       12.50

Hoofdgerechten

Nasu Dengaku – Miso gelakte Aubergine van de BBQ – bataat – sesam       17.50

Bouillabaise – Noordzeevis – Gamba – Coquille       23.50

Op de huid gebakken Kabeljauwfilet – Hollandaise Pepesan       21.50

Zeebaars – Vongole – schuim van groene curry 22.50

Diamanthaas – BBQ – tuinkruiden & sjalot jus   21.50

Iberico Fingers – Sojalak – Rode Cowlslaw – bataat 22.50

Desserts

Kazen – van Ticht – mango chutney – kletzenbrood  11.50

Dame Blanche – Pure chocolade – Zeezout    8.50

Creme brulee – Sereh – Cocosijs – Mango – ananas 9.50

    Extra info evt