Diner
Voorgerechten
Steak Tartaar van Rund – Piccalillygel – Pickles – Truffel 14.50
Zalm – geroosterd – avocado – Ponzu 14.50
Ceviche van Zeebaars – Mango – Leche de Tigre – Paprika 14.50
Tartaar van Tomaat – Gerookte Burrata – Gel van Tomaat 14.50
Romige Bisque; soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.00
Hoofdgerechten
Huisgemaakte Falafel – Quinoa – Tahini mayonaise 19.50
Bouillabaisse – Noordzeevis – Gamba 25.00
Op de huid gebakken Kabeljauwfilet – Gamba – Beurre Blanc Zwart Knoflook 24.50
Op de huid gebakken Zeebaars – Tom Kah Kai 24.50
Diamanthaas – BBQ – kalfsjus met groene peper 24.50
Kalfs Entrecote – BBQ – Chimichurri – Tomaat & Paprika 29.50
Desserts
Selectie Nederlandse kazen – chutney – kletzenbrood 12.50
Malabi – Pistache – Framboos 9.50
Creme Brûlée Tonkaboon – vanille ijs 9.50
Espresso Martini cocktail van espresso, kahlua & wodka 8.50