Diner

Voorgerechten

Steak tartaar van Tomaat – Gerookte Burata – Gel van tomaat     11.50 

Dun gesneden Ossenhaas – Zeeuwse kaas – Rucola – Zonnebloempitten   12.50

Citrus gemarineerde Zalm – Kimchi – Avocado – venkel – soja    12.50

Coquille – Doperwt – Gamba – Copa di Parma       14.00

Ceviche van Zeebaars – Hollandse Garnaal – Mais – Avocado       12.50

Bisque van en met Hollandse Garnalen   9.50

Hoofdgerechten

Huisgemaakte Falafel – Couscous – Humus – Yoghurt       17.50

Bouillabaise – Noordzeevis – Gamba – Coquille       23.50

Gekookte Zeeuwse Mosselen – Friet – Salade & sauzen   20.50

op de huid gebakken Zeebaars  – Tom Kah Kai    22.50

Diamanthaas – BBQ –  Soja knoflook jus    22.50

Runder entrecote van de BBQ – Bearnaise saus      27.50

Desserts

Selectie Nederlandse kazen – chutney – kletzenbrood  11.50

Chocolade brownie – Witte chocolademousse – Duindoorn     9.50

Panna Cotta met Sereh – Roodfruit – Yoghurt – Frambozen sorbet  9.50

    Extra info evt