Lunch menu

Bisque van en met Hollandse Garnalen 10.00

Wisselende soep met de smaak van het seizoen    7.50

Vleesplank; Seizoensoepje – Desembrood met Spianata – Desembrood Rundvleeskroket 15.50

Visplank; Bisque – Desembrood met Tonijnsalade -Desembrood Hollandse Garnalenkroket 16.50

Bowls

Salade bowl Gamba; Frisse Salade – Gamba’s – Unagi  – Mango    15.50

Kroketten van de Ambachterie

2 x Rundvlees – Desembrood – Mosterdmayo 10.50

2 x Hollandse Garnaal – Desembrood – Aiolie 15.50

Lunch gerechten

Korean Tuna Melt – Tosti kaas – tonijnsalade – kimchi   9.50

Falafel – Durum – Tahin mayonaise – 12.50

Sandwich Fish – Gerookte Zalm – Tonijnsalade – Hollandse Garnaal   12.50

Sandwich BLTC – kip – bacon – tomaat – sla – komkommer   11.00

Kibbeling van Kabeljauw – verse friet – ravigottesaus   13.50

Zeebaars, op de huid gebakken – schaaldierenjus – verse friet – salade   24.50

Diamanthaas – Kalfsjus met groene peper & sjalot   24.50

Gekookte Mosselen – verse friet – salade – sauzen     23.50

Voor bij de borrel

Bitterballen 8 st.

Gewokte Gamba’s met Aiolie  8.50

Borrelplank; Chacuterie – kaas – olijven – bitterballen – brood – Gamba’s  18.50

Taarten van Holtkamp

Oma’s appeltaart – Citroen Merengue – Cheesecake roodfruit – Brownie    4.00