Lunch menu
Bisque van en met Hollandse Garnalen 10.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 7.50
Vleesplank; Seizoensoepje – Desembrood met Spianata – Desembrood Rundvleeskroket 15.50
Visplank; Bisque – Desembrood met Tonijnsalade -Desembrood Hollandse Garnalenkroket 16.50
Bowls
Salade bowl Gamba; Frisse Salade – Gamba’s – Unagi – Mango 15.50
Kroketten van de Ambachterie
2 x Rundvlees – Desembrood – Mosterdmayo 10.50
2 x Hollandse Garnaal – Desembrood – Aiolie 15.50
Lunch gerechten
Korean Tuna Melt – Tosti kaas – tonijnsalade – kimchi 9.50
Falafel – Durum – Tahin mayonaise – 12.50
Sandwich Fish – Gerookte Zalm – Tonijnsalade – Hollandse Garnaal 12.50
Sandwich BLTC – kip – bacon – tomaat – sla – komkommer 11.00
Kibbeling van Kabeljauw – verse friet – ravigottesaus 13.50
Zeebaars, op de huid gebakken – schaaldierenjus – verse friet – salade 24.50
Diamanthaas – Kalfsjus met groene peper & sjalot 24.50
Gekookte Mosselen – verse friet – salade – sauzen 23.50
Voor bij de borrel
Bitterballen 8 st.
Gewokte Gamba’s met Aiolie 8.50
Borrelplank; Chacuterie – kaas – olijven – bitterballen – brood – Gamba’s 18.50
Taarten van Holtkamp
Oma’s appeltaart – Citroen Merengue – Cheesecake roodfruit – Brownie 4.00