Lunch menu

Bisque van en met Hollandse Garnalen 9.50

Wisselende soep met de smaak van het seizoen    7.50

Vleesplank; Seizoensoepje – Desembrood met Spianata – Desembrood Rundvleeskroket 14.50

Visplank; Bisque – Desembrood met Tonijnsalade -Desembrood Hollandse Garnalenkroket 15.50

Bowls

Salade bowl Gamba; Frisse Salade – Gamba’s – Unagi  – Mango    15.50

Pokebowl Zalm – edamame – wortel -komkommer – radijs   13.50

Kroketten van de Ambachterie

2 x Rundvlees – Desembrood – Mosterdmayo 10.50

2 x Hollandse Garnaal – Desembrood – Aiolie 15.50

2 x Schellach kaas – Desembrood – Avocadomayo  11.50

Lunch gerechten

Korean Tuna Melt – Tosti kaas – tonijnsalade – kimchi   8.50

Zeewier bun Falafel – Tahin mayonaise – frites – 12.50

Sandwich Fish – Gerookte Zalm – Tonijnsalade – Hollandse Garnaal   11.50

Sandwich BLTC – kip – bacon – tomaat – sla – komkommer   9.75

Kibbeling van Kabeljauw – verse friet – ravigottesaus   13.50

Zeebaars, op de huid gebakken – schaaldierenjus – verse friet – salade   23.50

 

Voor bij de borrel

Bitterballen 8 st.  7.00

Gewokte Gamba’s met Aiolie  8.50

Borrelplank; Chacuterie – kaas – olijven – bitterballen – brood – Gamba’s  18.50

Gyoza’s met kip en gamba – Chilidip    9.75

Taarten van Holtkamp

Oma’s appeltaart – Citroen Merengue – Cheesecake roodfruit – Brownie    4.00