Diner

Voorgerechten

Tartaar van Rund – Piccalillygel – Pickles 15.00
Kort geroosterde Zalm – Ponzu – Avocado – Kimchi 14.50
Ceviche van Zeebaars – Avocado – Tijgermelk 14.50
Bloemkool – Labneh – Zhug – Granaatappel  14.50
Romige Bisque; soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50

Hoofdgerechten

Falafel – Couscous – Chipotle 20.50
Heilbot – Coquille – Schaaldierenjus 28.50
Kabeljauwfilet – Hollandse Garnalen – Miso Beurre Blanc 25.00
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai 25.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & knoflook  25.50
Kalfs Rib eye – Chimichurri

Desserts

Selectie binnen en buitenlandse kazen 13.00
Appel | Peer | Amandel crumble | witte chocolade 9.50
Creme Brulee – Vanille ijs 9.50
Espresso Martini 11.00