Diner
Voorgerechten
Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – daslook 15.00
Tonijn – ceviche – Mangogel – avocado – Tijgermelk 15.50
Verse Zalm – Keffir – kruiden olie – Little Gem 14.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel 14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50
Hoofdgerechten
Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Heilbot – Coquille – Schaaldierenjus 28.50
Gekookte Mosselen – frites – sla – saus 26.75
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai 26.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & knoflook 27.50
Kalfs Rib eye – van de BBQ – Chimichurri 30.00
Desserts
Selectie binnen en buitenlandse kazen 13.00
Aardbei – Amandel crumble – vlierbloesem – vanille ijs 10.00
Creme Brulee – Salted Caramel ijs 10.00
Espresso Martini 11.00