Diner

Voorgerechten

Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – daslook  15.00
Tonijn – ceviche – Mangogel – avocado – Tijgermelk  15.50
Verse Zalm – Keffir – kruiden olie – Little Gem  14.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel  14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50

Hoofdgerechten

Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Heilbot – Coquille – Schaaldierenjus 28.50
Gekookte Mosselen – frites – sla – saus  26.75
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai 26.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & knoflook  27.50
Kalfs Rib eye – van de BBQ – Chimichurri  30.00

Desserts

Selectie binnen en buitenlandse kazen 13.00
Aardbei – Amandel crumble – vlierbloesem – vanille ijs  10.00
Creme Brulee – Salted Caramel ijs  10.00
Espresso Martini 11.00