Lunch menu

Bisque van en met Hollandse Garnalen 11.00

Wisselende soep met de smaak van het seizoen    8.50

Vleesplank; Seizoensoepje – Desembrood met Spianata – Desembrood Rundvleeskroket 15.00

Visplank; Bisque – Desembrood met Tonijnsalade -Desembrood Hollandse Garnalenkroket 16.00

Bowls

Salade bowl Gamba; Frisse Salade – Gamba’s – Unagi  – Mango    16.00

Kroketten van de Ambachterie

2 x Rundvlees – Desembrood – Mosterdmayo 11.00

2 x Hollandse Garnaal – Desembrood – Aiolie 15.50

Lunch gerechten

Korean Tuna Melt – Tosti kaas – tonijnsalade – kimchi   9.50

Falafel – Durum – Tahin mayonaise – 12.50

Sandwich Fish – Gerookte Zalm – Tonijnsalade – Hollandse Garnaal   12.50

Sandwich BLTC – kip – bacon – tomaat – sla – komkommer   11.00

Kibbeling van Kabeljauw – verse friet – ravigottesaus   13.50

Zeebaars, op de huid gebakken – schaaldierenjus – verse friet – salade   26.50

Diamanthaas – Kalfsjus met groene peper & sjalot   26.50

Gekookte Mosselen – verse friet – salade – sauzen     26.50

Voor bij de borrel

Bitterballen 8 st. 8.50

Mini caprese kroketjes  9.00

Mini Garnalen kroketjes  11.00

Gewokte Gamba’s met Aiolie  9.00

Taart

Oma’s appeltaart – Carrotcake – Cheesecake roodfruit – Brownie    4.25