Lunch menu
Bisque van en met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50
Vleesplank; Seizoensoepje – Desembrood met Spianata – Desembrood Rundvleeskroket 15.00
Visplank; Bisque – Desembrood met Tonijnsalade -Desembrood Hollandse Garnalenkroket 16.00
Bowls
Salade bowl Gamba; Frisse Salade – Gamba’s – Unagi – Mango 16.00
Kroketten van de Ambachterie
2 x Rundvlees – Desembrood – Mosterdmayo 11.00
2 x Hollandse Garnaal – Desembrood – Aiolie 15.50
Lunch gerechten
Korean Tuna Melt – Tosti kaas – tonijnsalade – kimchi 9.50
Falafel – Durum – Tahin mayonaise – 12.50
Sandwich Fish – Gerookte Zalm – Tonijnsalade – Hollandse Garnaal 12.50
Sandwich BLTC – kip – bacon – tomaat – sla – komkommer 11.00
Kibbeling van Kabeljauw – verse friet – ravigottesaus 13.50
Zeebaars, op de huid gebakken – schaaldierenjus – verse friet – salade 26.50
Diamanthaas – Kalfsjus met groene peper & sjalot 26.50
Gekookte Mosselen – verse friet – salade – sauzen 26.50
Voor bij de borrel
Bitterballen 8 st. 8.50
Mini caprese kroketjes 9.00
Mini Garnalen kroketjes 11.00
Gewokte Gamba’s met Aiolie 9.00
Taart
Oma’s appeltaart – Carrotcake – Cheesecake roodfruit – Brownie 4.25