Diner

Voorgerechten

Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – Truffelmayonaise  15.00
Tartaar van Tonijn – avocado – zeesla  – Ponzu  15.50
Gebrande Zalm – Creme van maggikruid & yoghurt – witte Asperge  15.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel  14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50

Hoofdgerechten

Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Zeeduivel – jus van schaaldieren & miso  28.50
Schelvis – Gamba — Shoyu Beurre Blanc is 28.50
Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai   27.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & gerookte knoflook  27.50
Kalfs Entrecote (250gr) – BBQ – jus met sjalot & Baharat  32.50

Desserts

Brownie – Miso chocolademousse – vanille ijs  11.00
Creme Brulee – Salted Caramelijs 10.00
Espresso Martini 11.00