Diner
Voorgerechten
Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – Truffelmayonaise 15.00
Tartaar van Tonijn – avocado – zeesla – Ponzu 15.50
Gebrande Zalm – Creme van maggikruid & yoghurt – witte Asperge 15.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel 14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50
Hoofdgerechten
Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Zeeduivel – jus van schaaldieren & miso 28.50
Schelvis – Gamba — Shoyu Beurre Blanc is 28.50
Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai 27.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & gerookte knoflook 27.50
Kalfs Entrecote (250gr) – BBQ – jus met sjalot & Baharat 32.50
Desserts
Brownie – Miso chocolademousse – vanille ijs 11.00
Creme Brulee – Salted Caramelijs 10.00
Espresso Martini 11.00