Diner

Voorgerechten

Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – Truffelmayonaise  16.00
Tartaar van Tonijn – avocado – Ponzu  15.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel  14.50
Ceviche van Zeebaars
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.50
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50

Hoofdgerechten

Falafel – Couscous – Zhug – Labneh 20.50

Roodbaars – Gamba — Miso Gember Beurre Blanc 28.50
Zeebaarsfilet – Op de huid gebakken – Tom Kha Kai  27.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper 27.50
Kalfs Entrecote  – Jus van Sjalot & Gerookte knoflook 32.50

Eendeborstfilet – jus met zeeuwse appelstroop en Five spices

Desserts

Bereidingen van Yoghurt en Aardbei 11.00
Creme Brulee – Vanille ijs  10.00
Binnen en buitenlandse kazen – kletzenbrood – chutney 14.50
Espresso Martini 11.00