Diner

Voorgerechten

Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – Truffelmayonaise  15.00
Tonijn – ceviche – Mangogel – avocado – Tijgermelk  15.50
Verse Zalm – Keffir – kruiden olie – Little Gem  14.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel  14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50

Hoofdgerechten

Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Heilbot – Coquille – Schaaldierenjus 28.50
Kabeljauw – Scampi – Miso & gember beurre blanc – Shiitake  28.50
Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai   27.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & gerookte knoflook  27.50

Desserts

Panna Cotta – Passievrucht – Witte chocolade  10.00
Creme Brulee – vanille ijs  10.00
Espresso Martini 11.00