Diner
Voorgerechten
Steak Tartare – 64gr dooier – little gem – Truffelmayonaise 15.00
Tonijn – ceviche – Mangogel – avocado – Tijgermelk 15.50
Verse Zalm – Keffir – kruiden olie – Little Gem 14.50
Bloemkool – Gefrituurd – Labneh – Zhug – Granaatappel 14.50
Romige Bisque soep van & met Hollandse Garnalen 11.00
Wisselende soep met de smaak van het seizoen 8.50
Hoofdgerechten
Falafel – Couscous – Labneh 20.50
Heilbot – Coquille – Schaaldierenjus 28.50
Kabeljauw – Scampi – Miso & gember beurre blanc – Shiitake 28.50
Zeebaarsfilet – Tom Kah Kai 27.50
Diamanthaas – van de BBQ – Kalfsjus met groene peper & gerookte knoflook 27.50
Desserts
Panna Cotta – Passievrucht – Witte chocolade 10.00
Creme Brulee – vanille ijs 10.00
Espresso Martini 11.00